Παρουσιάζοντας το
Vita Fons II

και μια 'αρχή καινούργια στην επιστήμη'

Το VITA FONS II είναι μια υπερβατική ενέργεια η οποία βελτιώνει την αλληλεπίδραση μεταξύ τής πνευματικής όψης όλων των όντων και της έμφυτης, άφθαρτης Τελειότητας (τον Θεϊκό Πυρήνα) που είναι η βάση όλων των δημιουργημάτων. Έτσι, το πνεύμα μπορεί να εργαστεί σε τέλεια αρμονία με την Θεϊκότητα στην οποία βασίζεται. Αυτό στη συνέχεια κάνει εφικτό και στα έξη ασταθή επίπεδα της ύπαρξης -σώμα, ψυχή, πνεύμα, εγκέφαλος, συναισθήματα, νους- να συμπεριφέρονται πλησιάζοντας το ιδεώδες.

 Σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας του Αλμπερτ Αϊνστάιν και την εξίσωση που δείχνει τη σχέση μάζας και ενέργειας, η ενέργεια και η ύλη αλληλομετατρέπονται. Επειδή το φυσικό σώμα έχει αναρίθμητα κέντρα στα οποία η ενέργεια μετατρέπεται σε ύλη, υπάρχουν αναρίθμητα σημεία τα οποία μπορούν να βοηθηθούν ώστε η άμορφη τελειότητα να εισέλθει σε ολόκληρο το σύστημα της Ύπαρξης. Εισάγοντας μια συνεργητική, υπερβατική ενέργεια στα κυριότερα απ' αυτά τα σημεία, που ονομάζονται από τους Ινδούς και από τον δυτικό.

*    *    *

Οι τηλεοράσεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως ηλεκτρικές συσκευές. Το ψωμί ως τροφή. Τα αυτοκίνητα ως οχήματα. Το Vita Fons II όμως δεν μπορεί να ενταχθεί σε καμιά συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο, καμιά κατηγορία στην οποία να ταιριάζει. Σύμφωνα με τον Δρα Αλεκ Φόρμπς, M.A., D.M. (Oxon), F.R.C.P. (London), αυτή η εργασία έχει αποκαλύψει την ύπαρξη μιας "αρχής που είναι καινούργια στην επιστήμη."

Αν και η ύπαρξή της έχει συζητηθεί στην Κίνα εδώ και πάνω από 2.500 χρόνια, έχουμε να κάνουμε με κάτι που ποτέ ώς τώρα δεν οραματίστηκε ο ανθρώπινος νους. Γι' αυτό, οι όποιες προκαταλήψεις την αφορούν, πρέπει από την αρχή να μπουν στην άκρη.

Καθώς το Vita Fons II βασίζεται σε μια καινούργια αρχή, ήταν αναγκαίο να χρησιμοποιηθεί μια καινούργια λέξη για να την περιγράψει. Διαλέξαμε τον όρο 'Ομοιοβιοτική' (από το 'όμοιος' και 'βιοτικός') που σημαίνει ότι προάγει τη ζωή. Η καινούργια αρχή βασίζεται στην προαγωγή των συνθηκών μέσα στις οποίες η ζωή μπορεί να ανθίσει αναπτύσσοντας την αρμονία σε κάθε σημείο του Όλου -σώμα, ψυχή, πνεύμα και εγκέφαλο, συναισθήματα και νου- έτσι ώστε όλα να αντικαθρεφτίζουν την τελειότητα τού Θεϊκού Πυρήνα και να λειτουργούν πιο κοντά προς το ρυθμό με τον οποίο θα έπρεπε να λειτουργούν.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τελειοποιώντας την αλληλεπίδραση ― το σύνορο ανάμεσα στο πνεύμα και στην αιωνίως παρούσα τελειότητα τού Θεϊκού Πυρήνα που κατοικεί μέσα μας. Έτσι, όλες οι όψεις τής τέλειας και υπερβατικής εκπομπής τού Πυρήνα γίνονται δεκτές από το πνεύμα.

Αυτήν την υπερβατική ενέργεια έχει κατορθώσει να δρέψει η Ελίζαμπεθ Μπέλλχαουζ.

Πώς έφτασε η Ελίζαμπεθ Μπέλλχαουζ να συναντήσει κάτι τόσο καθολικά επιθυμητό και να αποκτήσει την ικανότητα να κάνει μια σειρά από ασφαλείς και απλές προετοιμασίες κωδικοποιημένες με υπερβατική ενέργεια; Μια υπερβατική ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνον από ανθρώπους και ζώα, αλλά και από φυτά και ανόργανα υλικά.

Φαίνεται ότι γεννήθηκε θεραπεύτρια ― σε ηλικία δύο ετών θεράπευε ανθρώπους. Όταν ο πατέρας της έκοψε τον καρπό του με τσεκούρι, εκείνη κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία. Η πρώτη θεραπεία που μπορεί να θυμηθεί συνέβη όταν ήταν σε ηλικία μικρότερη των τεσσάρων ετών. Το δικό της κουτάβι καθώς και τής αδερφής της είχαν πιει θανατηφόρες δόσεις από δηλητηριασμένη φόλα. Η Ελίζαμπεθ έκανε αγωγή στο δικό της κουτάβι, που το λάτρευε, κι εκείνο έζησε. Τής αδερφής της, όμως, που κανείς δεν βοήθησε, πέθανε πολύ γρήγορα.

Σε ηλικία δέκα έξι ετών, καθώς έκανε ιππασία με την φοράδα της, είχε τρεις εμπειρίες: Βρέθηκε στην Παρουσία του Θεού, είχε άμεση εμπειρία των συνθηκών που επικρατούσαν στην Αρχή -στον 'Κήπο της Εδέμ' - και, τρίτον, μπήκε στο τρομερό πένθος το οποίο τώρα σακατεύει την καρδιά της Φύσης.

Το αποτέλεσμα της τριπλής εμπειρίας ήταν ότι ο 'θεραπευτής' μέσα της βγήκε στην επιφάνεια κι εκείνη αφιέρωσε τον εαυτό της στο να κάνει ό,τι μπορούσε για να επιστρέψει η Φύση στην πρωταρχική της κατάσταση τής χαράς. Αυτό συνέβη το 1933, πολύ πριν γίνει τής μόδας το να ενδιαφέρεται κανείς για την κατάσταση τής Φύσης. Αυτή η υπόσχεση που έδωσε στο Θεό έχει από τότε κυβερνήσει τη ζωή τής Ελίζαμπεθ.

Τελικά, η εμπειρία και η μελέτη τής έδειξαν ότι ο τρόπος για να λυθεί το τρομερό πένθος και το βάσανο ήταν με το να βοηθηθεί ο άνθρωπος να γίνει αυτό που θα έπρεπε και θα μπορούσε να γίνει. Τώρα πια, όσοι βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή τής Νέας Φυσικής, θεωρούν ότι η επιβίωση του ανθρώπου και της Φύσης εξαρτάται από την ικανότητα της ανθρωπότητας να ανεβάσει την πνευματική της καθαρότητα και επάρκεια. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει προσεγγίζοντας τη δική του έμφυτη, ενσωματωμένη και υπάρχουσα Τελειότητα: Τον πυρήνα της θεϊκότητας που κατοικεί μέσα του.

Υπάρχει ένα βασικό στοιχείο σχετικά με τη Φύση που ο άνθρωπος προτιμά να παραβλέπει. Ο πολύ σημαντικός Γερμανός μύστης και θεολόγος, που γεννήθηκε τον 13ο αιώνα, Μάϊστερ Έκχαρτ το έθεσε ως εξής: "Η πρόθεση της Φύσης δεν είναι ούτε η τροφή, ούτε το πιοτό, ούτε το ρούχο, ούτε η ευκολία, ούτε οτιδήποτε άλλο που ο Θεός άφησε απέξω. Είτε σ' αρέσει είτε όχι, είτε το ξέρεις, είτε όχι, η Φύση κρυφά αναζητά και κυνηγάει και προσπαθεί να ξετρυπώσει το δρόμο στον οποίο μπορεί να βρεθεί ο Θεός." Δηλαδή, πάνω απ' όλα, η Φύση -ολόκληρη η Φύση: ζώα, άνθρωποι, πετρώματα και φυτά- επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην κατάσταση Ύπαρξης που χαρακτηρίζεται από το Θεό που κατοικεί μέσα μας: Στον Κήπο της Εδέμ!

Στα μέσα της δεκαετία τού 50 η Ελίζαμπεθ αναγκάστηκε να εξομολογηθεί στον Ιησού Χριστό ότι η ίδια είχε αποτύχει παταγωδώς. Για είκοσι δύο χρόνια είχε προσπαθήσει το καλύτερο που μπορούσε για να κρατήσει τον όρκο της, να βοηθήσει τη Φύση να μπει στη Χαρά και στην Ικανοποίηση, και δεν είχε καταλήξει πουθενά. Εξομολογήθηκε ακόμη πόσο πολύ λαχταρούσε για μια σπίθα της θεϊκής αγάπης τού Χριστού να μπει και να φωτίσει την καρδιά της. Στη διάρκεια όμως τής ίδιας αναπνοής ζήτησε συγνώμη για το μεγάλο θράσος της. Μέσα σε μια στιγμή είδε την καρδιά της να πλημμυρίζει από φως. Τής δόθηκε η επίγνωση ότι αν εγκατέλειπε την ανάγκη για διάγνωση αυτό θα ήταν μεγάλη ευλογία για την ανθρωπότητα.

Σε διάστημα μερικών λεπτών όλη η γνώση που είχε αποκτήσει στα προηγούμενα είκοσι δυο χρόνια είχε διευθετηθεί ξανά στο νου της και κατανόησε ότι είχε την τεχνική ικανότητα να αποκόβει την ανάγκη για διάγνωση. Έτσι ξεκίνησε το πρωτοποριακό έργο της.

Το πρώτο έργο τής Ελίζαμπεθ Μπέλλχαουζ που έγινε προσιτό ήταν γνωστό ως Exultation of Flowers. Αυτό δούλευε στο ψυχοσωματικό επίπεδο και η χρήση του δεν απαιτούσε διάγνωση. Στην αρχή της δεκαετίας του 60 ανακάλυψε ότι μπορούσε να βοηθήσει τον άνθρωπο πνευματικά και πείστηκε από το σύζυγό της να προσφέρει το Vita Florum τον Ιούλιο του 1963. Το 1991 καινούργιες δυνατότητες αποκαλύφθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν το Vita Fons II, το οποίο για πρώτη φορά έγινε ευρέως προσιτό το 1993.

Και οι τρεις σειρές των παρασκευασμάτων τής Ελίζαμπεθ Μπέλλχαουζ υπήρξαν ομοιοβιοτικές. Το Exultation of Flowers και το Vita Florum βασίζονται στην εμπειρία της στην επιστροφή στην Εδέμ. Το Vita Fons II βασίζεται στην πορεία της προς τα μπρος, προς την "Ιερή Πόλη" στην οποία δεν θα υπάρχει 'σκότος' τού νου ή τού πνεύματος, ούτε 'λύπη ούτε κλάμα ούτε άλλος πόνος πια' (Αποκάλυψη, 21:4) ― ούτε αρρώστια, ούτε ανάγκη, ούτε μόχθος, ούτε δάκρυα.

Πώς δουλεύει το Vita Fons II

Η Ολόκληρη Ύπαρξη αποτελείται από σώμα, ψυχή και πνεύμα που συνδέονται μεταξύ τους από τις ενέργειες του εγκέφαλου, των συναισθημάτων και του νου. Και τα έξι είναι επικεντρωμένα πάνω στον αιωνίως τέλειο Θεϊκό Πυρήνα τής Ύπαρξης. Η Τελειότητά του θα έπρεπε να κυλάει μέσα από το πνεύμα για να τα πλημμυρίζει όλα με την ενέργεια η οποία προάγει τη Χαρά, έτσι ώστε όχι μόνο τα ατομικά συστήματα (σώμα, ψυχή και πνεύμα) να εργάζονται χωρίς εμπόδιο, αλλά και τα πλέγματα που τα συνδέουν (εγκέφαλος, συναισθήματα και πνεύμα) να εργάζονται σε τέλεια αρμονία. Το Vita Fons II βοηθάει σ' αυτή την επίτευξη, είτε πρόκειται για άνθρωπο, είτε για ζώα, είτε για φυτά και πετρώματα.

Ο βασικός Θεϊκός Πυρήνας (η Τελειότητα που κατοικεί μέσα μας) αναγνωρίζει και προωθεί την ανάγκη τού να βρει έκφραση η λανθάνουσα τελειότητα μέσα σε κάθε πτυχή της Ολόκληρης Ύπαρξης.

Η βελτιωμένη αλληλεπίδραση ανάμεσα στο πνεύμα και το Θεϊκό Πυρήνα βοηθάει όλες τις πτυχές του Όλου να έρθουν πιο κοντά στο ιδεώδες. Συνεπώς όλα αλληλεπιδρούν με περισσότερη αρμονία. Δηλαδή, όλες αλλά και η καθεμιά ξεχωριστά από τις έξι ασταθείς πτυχές τού Όλου τείνουν να προσεγγίζουν συνθήκες στις οποίες η ασθένεια και ο πόνος δεν μπορούν άλλο πια να ακμάσουν. Έτσι, τα απτά οφέλη που δημιουργούνται από τη χρήση του Vita Fons II έρχονται ως παρεπόμενο τής βελτίωσης τής αλληλεπίδρασης ανάμεσα στο πνεύμα και τη βασική Θεϊκότητα.

Τα αποτελέσματα που αποκτούνται από τη χρήση τού Vita Fons II (η ικανότητα των επιμέρους όψεων του Όλου να εργάζονται περισσότερο αρμονικά, να βρίσκουν το 'δρόμο όπου βρίσκεται ο Θεός' και να συνεχίζουν πάνω σ' αυτόν), είναι βασικά για την ανάκτηση τού λανθάνοντος πνευματικού δυναμικού. Ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι ένα 'Δέντρο Ζωής': Η πηγή ενός πνευματικού περιβάλλοντος το οποίο φροντίζει όλες τις ανάγκες της Φύσης.

Είναι προφανές ότι κανένα μέσον που έχει τέτοιο στόχο δεν μπορεί να αναπτυχθεί από την εκμετάλλευση και τη μέχρι εξάντλησης χρήση και αδίστακτη σκληρότητα τού πειραματισμού πάνω στα ζώα. Το όμοιο προκαλεί το όμοιό του. Ένα μέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καταστάσεις, που δεν μπορεί να προκαλέσει βλάβη, που θα υποστηρίξει ό,τι καλό κάνουν τα φάρμακα και οι θεραπευτικές αγωγές, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό κάθε είδους έμβιου όντος, καμιά σχέση δεν μπορεί να έχει με τη σκληρότητα και την εκμετάλλευση.

Από την ίδια του τη φύση το Vita Fons II είναι ασφαλές στη χρήση σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση παρενέργειας από υπερβολική χρήση. Δεν μπορείς να πάρεις υπερβολικές δόσεις Αρμονίας, Χαράς, Ικανοποίησης ή Τελειότητας.

Δεν είναι εθιστικό, έτσι, αν κανείς θέλει να παίρνει Vita Fons II τακτικά, η χρήση του μπορεί να γίνει μέρος τής καθημερινής του ρουτίνας. Βεβαίως, και μπορεί να επιστρέφει σ' αυτό μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αν όμως υπάρχει κρίση οποιασδήποτε μορφής, για να παραμείνουν ανοιχτά τα μέσα επικοινωνίας με το Θεϊκό Πυρήνα στην έμφυτη Τελειότητα, θα πρέπει να αυξηθεί η χρήση του. Μας ρωτάνε συχνά πόσο γρήγορα μπορεί κανείς να περιμένει βελτίωση. Αυτή η ερώτηση φαίνεται πως πάντοτε αναφέρεται στη σωματική βελτίωση και αγνοεί το γεγονός ότι το Vita Fons II προχωράει δημιουργώντας ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο κάθε τμήμα και κάθε λειτουργία της Ολικής Ύπαρξης μπορεί να υπάρξει και να λειτουργήσει σε αντιστοιχία με όλα τα άλλα. Για να το κάνει αυτό, μπορεί να είναι αναγκαίο να αφαιρέσει τον πόνο ή την αρρώστια, επειδή αυτά είναι εμπόδια στην πνευματική ανάπτυξη: Εμπόδια στο να βρει το μονοπάτι που οδηγεί προς το Θεό. Από την άλλη, ο πόνος και η αρρώστια μπορεί να έχουν κάτι να διδάξουν.

Η ταχύτητα με την οποία ο χρήστης ξεπερνάει τις συναισθηματικές, σωματικές και πνευματικές υπερβάσεις, ατέλειες και ελλείμματα θα εξαρτηθεί από αυτούς τους παράγοντες. Θα εξαρτηθεί επίσης και από το πνεύμα -και την εξοικείωση ή όχι- με τη χρήση των προϊόντων. Το αποτέλεσμά τους μπορεί να είναι θαυματουργό και να ανοίξει το νου σε δυνατότητες που ποτέ πριν δεν είχε θεωρήσει δυνατές. Η βελτίωση όμως μπορεί να είναι πολύ παρατεταμένη -ακόμα και να αποδειχτεί αδύνατη- σε εκείνους που, βασικά, δεν θέλουν να ανακτήσουν την υγεία τους. Αυτή η επιθυμία μπορεί να ενδημεί κάτω από την επιφανειακή συνειδητότητα μερικών ανθρώπων, άλλοι όμως μπορεί να απολαμβάνουν το να εκμεταλλεύονται είτε τον καλό χαρακτήρα εκείνων που τους φροντίζουν, ή τα κοινωνικά βοηθήματα που εισπράττουν από κυβερνητικά ταμεία. Άνθρωποι που φροντίζουν τέτοια άτομα μπορεί να ανακαλύψουν πως, αν και οι ίδιοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα, τότε βελτιώνεται η κατανόησή τους ως προς την κατάσταση και κατ' επέκταση βελτιώνεται η ικανότητά τους να βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστεί.

*     *     *

Ξεκινήσαμε λέγοντας ότι το Vita Fons II βασίζεται σε μια καινούργια για την επιστήμη αρχή. Αυτό αληθεύει και για την ανατολική αλλά και για τη δυτική επιστήμη. Οι Κινέζοι όμως έχουν μια άποψη για τους παράγοντες των βοτάνων η οποία διαφέρει σε σημαντικό βαθμό από την δυτική άποψη. Σε κάποιο βαθμό συμπλέει με την ομοιοβιοτική, αλλά είναι αντίθετη από την αλλοπαθητική και την ομοιοπαθητική προσέγγιση καθώς και οι δυο πολεμούν την ασθένεια, τον πόνο και την κακή λειτουργία.

Οι Κινέζοι θεωρούν 'κατώτερο' κάθε θεραπευτικό παράγοντα που θεραπεύει μόνο συγκεκριμένα συμπτώματα. Παράγοντες, που δυναμώνουν τις λειτουργίες του σώματος, τούς θεωρούν ως 'μεσαίους.' Οι 'ανώτεροι' παράγοντες είναι πανάκεια που δυναμώνει τον αμυντικό μηχανισμό του σώματος, καθιστώντας τον ικανό να διατηρήσει τις προϋποθέσεις μέσα στις οποίες όλα μπορούν να λειτουργούν χωρίς προσπάθεια. Αν οι λειτουργίες του σώματος δεν έχουν προβλήματα, τότε τα μέρη τού σώματος διατηρούνται υγιή. Έτσι, η διαδικασία τής πέψης, π.χ., ή τής θεραπείας των πληγών, ή τής άντλησης αίματος γίνεται, χωρίς κόπο.

Ενώ καμιά από αυτές τις κατηγορίες της (κινέζικης) ταξινόμησης δεν μπορεί να συμπεριλάβει το Vita Fons II, μπορούν ωστόσο να βεβαιώσουν την ύπαρξη ενός τρόπου σκέψης που πλησιάζει κοντύτερα προς το δικό μας, τής Ομοιοβιοτικής. Ενώ οι Κινέζοι στοχεύουν στο να κάνουν καλά ανεπάρκειες σωματικών λειτουργιών και να βελτιώσουν, π.χ., τον αμυντικό μηχανισμό ως σύνολο, το Vita Fons II στοχεύει στο να προσφέρει στην Ολική Ύπαρξη το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται για να την βοηθήσει να δουλέψει τέλεια.

*     *     *
 
Η αρχή πάνω στην οποία στηρίζεται και με την οποία εργάζεται το Vita Fons II δεν έχει τίποτα το κοινό με την αλλοπαθητική αρχή η οποία χαρακτηρίζει τη δυτική ιατρική επιστήμη. Η αρχή αυτή κατά πρώτο λόγο αφορά περιοχές που βρίσκονται εκτός του χώρου της ιατρικής επιστήμης, στον πνευματικό και τον υπερβατικό, και κατά δεύτερο στοχεύει στο να προσφέρει ένα πνευματικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της Φύσης να βρει το μονοπάτι που οδηγεί προς το Θεό.

Πρωτοποριακοί, σύγχρονοι επιστήμονες φτάνουν στο συμπέρασμα ότι οι λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα – η κατάρρευση του οικοσυστήματος και οι ευρείας έκτασης επιδημίες ασθενειών – πρέπει να είναι πνευματικές ως προς τη φύση τους, ενώ έχει δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στις πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις ανακαλύψεις της Νέας Φυσικής και στις φιλοσοφικές αρχές που διέπουν τον Βουδισμό και τον Ινδουϊσμό.

Παίρνοντας υπόψη την ποικιλία των βελτιώσεων που μπορούν να αποκτηθούν από τη χρήση του Vita Fons II, όχι μόνο σε σχέση με τις ανάγκες του ανθρώπου, αλλά και σε σχέση με τις απεγνωσμένες ανάγκες των ζώων, των φυτών και των πετρωμάτων, είναι δυνατόν το Vita Fons II να διορθώσει ελλείμματα υπεύθυνα για μια σωρεία προβλημάτων.

Για να χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος αυτό το μέσο πνευματικής διάσωσης κατά το καλύτερο δυνατόν, χρειάζεται απλώς να χρησιμοποιήσει το κατάλληλο προϊόν σε όλες τις περιοχές όπου το πνευματικό έλλειμμα παρουσιάζεται με τη μορφή της κακής λειτουργίας των τσάκρας: Δηλαδή στις περιοχές οι οποίες υπολειτουργούν ή προκαλούν πόνο, ενόχληση ή ανησυχία καθώς και στον αφαλό, στο ηλιακό πλέγμα, στην καρδιά, στο μέτωπο και στην κορυφή της κεφαλής (Βλέπε σχεδιάγραμμα). Αυτά τα 'κύρια' τσάκρας όχι μόνο κυβερνούν τη μετατροπή της ενέργειας σε ύλη, αλλά επίσης ασκούν μεγάλη επιρροή στο πνεύμα, τον εγκέφαλο, τα συναισθήματα και το νου. Συνιστούμε ακόμη στοματικές δόσεις, επειδή φέρνουν το Vita Fons II σε επαφή με τα άπειρα ενεργειακά κέντρα μέσα στο σώμα.

Η επίδραση τού Vita Fons II είναι τόσο βασική ώστε όλα τα είδη έμβιων όντων επωφελούνται.

Το Vita Fons II θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για τα ζώα όπως και για τον άνθρωπο, αλλά σε μικρότερες ποσότητες επειδή το δικό τους έλλειμμα είναι δευτερογενές. Ο άνθρωπος εισάγει όλο το έλλειμμα μέσα στη Δημιουργία.

Για να διευκολυνθεί η χρήση στα φυτά και στα πετρώματα προσφέρουμε το Vita Fons II σε διάφορες μορφές: Dusting Powder (Σκόνη Επίπασης), Foliar Spray (Σπρέυ για Φυλλώματα), Rooting Powder (Σκόνη για την Γρήγορη Ανάπτυξη Ριζών), Seed Dressing (Λίπασμα για τους Σπόρους) και Soil Conditioner (Βελτιωτικό Εδαφών). Χρησιμοποιείται απευθείας στα φυτά, το χώμα, στους κρυστάλλους, κλπ., για να τα βοηθήσει να είναι και να φτάσουν κοντύτερα προς τον ιδεώδη εαυτό τους.

Το Vita Fons II δεν μπορεί να αντικαταστήσει την καλή διατροφή ή την αναγκαία γυμναστική και –στην διάρκεια ασθένειας– τη σωστή και προσεκτική φροντίδα. Ούτε μπορεί να αναπληρώσει την καλή κηπουρική, την κηπευτική και τη γεωργική φροντίδα. Αν όμως χρησιμοποιηθεί μαζί με την οργανική καλλιέργεια, μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να βοηθήσει απλώς στην εξομάλυνση τής γονιμότητας τού εδάφους, ή στην αύξηση τής αντίστασης σε καρπούς και σε ζώα στην ασθένεια.

Προϊόντα που εμπεριέχουν αυτό το μέσον πνευματικής βελτίωσης – αυτήν τη βοήθεια για σωστή επικοινωνία με την Τελειότητα, η οποία είναι αιωνίως παρούσα στο κέντρο όλων των έμβιων όντων – μπορείτε να προμηθευθείτε από τη διεύθυνση που θα βρείτε στο τέλος αυτού του φυλλαδίου. Τα Προϊόντα δεν έχουν φαρμακευτικές / χημικές ιδιότητες. Ποια χημική αντιμετώπιση, άλλωστε, έχει κατορθώσει την αύξηση της απόδοσης της συγκομιδής και της γονιμότητας τού εδάφους, χωρίς να εξαντλεί το χώμα από τα ζωτικά του στοιχεία;

Αυτά τα προϊόντα έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα: Βελτιώνουν την επικοινωνία ανάμεσα στο πνευματικό επίπεδο της Ολικής Ύπαρξης και στον υπάρχοντα και αιωνίως Τέλειο Θεϊκό Πυρήνα, ώστε όλες οι λειτουργίες και τα επιμέρους τμήματά του να είναι ικανά να παρακολουθήσουν την Τελειότητα από την οποία προέρχονται.

© Vita Fons II Limited, 1998


Για περισσότερες πληροφορίες ή και για το όνομα και την διεύθυνση του τοπικού σας διανομέα, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα

e-mail με την πλήρη διεύθυνση και το όνομά σας.

ή γράψτε στην:

Vita Fons II Limited,
Combe Castle, Elworthy,
Taunton, Somerset,
England TA4 3PX.

Ευρετήριο Εισαγωγή Αρχή Οδηγίες
Νέα Ζώα Φυτά & Εδάφη Το Φιλανθρωπικό Σωματείο