ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για προσωπική χρήση υπάρχουν οκτώ διαφορετικά προϊόντα που περιέχουν κωδικοποιημένη υπερφυσική ενέργεια. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να βελτιώσουν την διασύνδεση με τον άφθαρτο Θεϊκό Πυρήνα. (Όλα ταπροϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυστηρούς χορτοφάγους, οι οποίοι δενκαταναλώνουν ούτε κρέας ούτε γαλακτοκομικά –εκτός του Salve, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από απλούς χορτοφάγους.)

Το Water (Υδατικό Διάλυμα) χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ποιότητα στο φαγητό και στο ποτό.  Χρησιμοποιείστε απλώς 5 σταγόνες, ήψεκάστε πιέζοντας 5 φορές την τρόμπα του σπρέη, κάθε φορά.  Χρησιμοποιείται επίσης από θεραπευτές σε συνδυασμό με υδροθεραπεία και για ενυδάτωση τωνοφθαλμών, επίσης σε κολπικό και εντερικό υποκλισμό.Τα Tablets (Δισκία) είναι για όσους προτιμούν το Vita Fons II σε μορφή δισκίου αντί του υγρού.  Τα δισκία είναι ένας συνδυασμός από άμυλο πατάτας, calcium phosphate και magnesium stearate και περιέχουν κωδικοποιημένη υπερφυσικήενέργεια.  Κάθε δισκίο Vita Fons II Tablet (Δισκίο) αντιστοιχεί με μια δόση και μπορείνα μασηθεί, να καταποθεί, ή –για πιο άμεσοαποτέλεσμα– να τοποθετηθεί και να λιώσειπάνω στη γλώσσα.


Τα Kelp Tablets (Δισκία από Φύκια)
είναι για όσουςπροτιμούν το Vita Fons II σεστερεά μορφή αντί της υγρής.  Τα δισκία είναιένας συνδυασμός από φύκια, calcium phosphate, magnesium stearate, άμυλο πατάτας και περιέχουν κωδικοποιημένη υπερφυσική ενέργεια.  Κάθεδισκίο Vita Fons II Kelp Tablet (Δισκίοαπό Φύκια) αντιστοιχεί με μια δόση καιμπορεί να μασηθεί, να καταποθεί, ή –για πιοάμεσο αποτέλεσμα– να τοποθετηθεί και ναλιώσει πάνω στη γλώσσα.  Το περιεχόμενο σειώδιο των Δισκίων τα καθιστά ακατάλληλα γιαάτομα με ιδιαίτερα ενεργό θυρεοειδή.


Το Ointment (Κρέμα)
είναι γενικώς τοπλέον χρήσιμο για την βελτίωση της απόδοσηςτων εξωτερικών τσάκρας και – με εξαίρεση το Vita Fons II Talk (Tαλκ) – είναι το ισχυρότερο από όλα τα προϊόντα.Περιέχει νερό, νερό αμαμηλίδας,αμυγδαλέλαιο, cetearyl alcohol καιsodium lauryl sulfate καιπεριέχει κωδικοποιημένη υπερφυσικήενέργεια. Δεν λερώνει τα ρούχα.  Αν ηδυσλειτουργία τριτοβάθμιων τσάκρας, έχουνδημιουργήσει ξηρό δέρμα, είναι προτιμότερονα χρησιμοποιήσετε Vita Fons II Lotion (Λοσιόν) ή Vita Fons II Salve.

Η Lotion (Λοσιόν) είναι σχεδιασμένη για τηνντελικάτη απόδοση των τσάκρας πουβρίσκονται στο πρόσωπο, το λαιμό και ταχέρια.  Περιέχει νερό, γλυκερίνη φυτικήςπροέλευσης, χυμό λεμονιού και κωδικοποιημένη υπερφυσική ενέργεια.  Αναμειγμένη σε ίσα μέρη με νερό, η Vita Fons II Lotion (Λοσιόν) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γαργάρα.


Το Massage Oil (Λάδιγια Μασσάζ) είναι σχεδιασμένο για μασάζ καιμπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τοβελονισμό, το πεντικιούρ και κάθε είδους φυσιοθεραπεία (μάλαξη,εντριβή, μασάζ με το χέρι).  Το Vita Fons II Massage Oil (Λάδιγια Μασσάζ) είναι ιδιαίτερα κατάλληλο γιατην απόδοση των τσάκρας που δημιουργούν τοσκούρο δέρμα.  Η σύνθεσή του είναι απόσυνδυασμένα φυτικά έλαια.  Περιέχει κωδικοποιημένη υπερφυσικήενέργεια.
Το Salve (Βάλσαμο) είναι ειδικά φτιαγμένη απόκαστορέλαιο, αραχιδέλαιο, μελισσοκέρι,οξείδιο ψευδαργύρου και cetostearyl alcohol καιπεριέχει κωδικοποιημένη υπερφυσικήενέργεια.  Χρησιμοποιήστε το για επάλειψη σεπεριοχές όπου τα τσάκρας έχουνδημιουργήσει πολύ ξηρό δέρμα ή νύχια καθώςκαι στα ζώα: σε οπλές και σε κέρατα.  Επειδήλειώνει σε υψηλές θερμοκρασίες, το Vita Fons II Salve είναι το πλέον κατάλληλο για ναχρησιμοποιηθεί στα τσάκρας που σχηματίζουντους γλουτούς και τα βλέφαρα.  ΠΡΟΣΟΧΗ:Λεκιάζει τα ρούχα.


Το Talcum Powder (Ταλκ) είναι το ισχυρότερο προϊόν Vita Fons II για εξωτερική χρήση.  Μπορεί ναχρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει κάθε είδοςτσάκρα (εκτός από εκείνες που βρίσκονταιμέσα στα μάτια και στα αυτιά).  Μπορεί ναγίνει επίπαση του Ταλκ πάνω σε οποιοδήποτεάλλο προϊόν Vita Fons II για να γίνει ισχυρότερη η επίδρασή του.


Για Ζώα: Χρησιμοποιείστετα ίδια προϊόντα και τρόπους χρήσης όπωςκαι για τους ανθρώπους.  Επειδή όμως όλα ταμέλη του ζωικού βασιλείου είναι λιγότεροπερίπλοκα από πνευματική άποψη απ’ ό,τι οάνθρωπος, όλα τα θηλαστικά, ασχέτωςμεγέθους, χρειάζονται μόνο τρεις σταγόνεςστο φαγητό ή στο ποτό τους.  Χρησιμοποιήστεδύο σταγόνες για πουλιά, μια σταγόνα για ψάρια, έντομα και ερπετά (που, απόπνευματική άποψη, είναι  ακόμη πιο ανεπιτήδευτα).
Για Φυτά:

Το Vita Fons II Foliar Spray (ΨεκαστικόΦυλλωμάτων), ή το Dusting Powder (Ταλκγια Επίπαση) μπορεί να χρησιμοποιηθείπάνω σε φύλλα, κλαδιά και κορμούς μεπροοπτική να αυξηθεί το βάρος των καρπών, για αυξημένη αντίσταση στις ασθένειες καιτα παράσιτα, για ναβοηθηθούν τα μεταφυτευμένα και για νααναζωογονηθούν τα μαραζωμένα φυτά.  Η χρήσητου Vita Fons II Foliar Spray (ήτο Ointment) σε κλαδιά έχει μια ηλεκτρική επιρροή.  Επίσης υπάρχουν: Seed Dressing (Βελτιωτικότων Σπόρων) και Rooting Powder (Σκόνηγια την γρήγορη ανάπτυξη ρίζας).
Για το Έδαφος,
ΣωρούςΚοπριάς κλπ.
:

Για να βοηθηθεί η μεταφοράζωτικής ενέργειας από την αερόβια χλωρίδακαι πανίδα του εδάφους στο φυτό, θα πρέπεινα χρησιμοποιηθεί το Vita Fons II Soil Conditioner (1) όταν δημιουργούνται σωροί κοπριάς, (2) όποτεαναστατώνεται το χώμα με σκάψιμο και όργωμακαι (3) για να διευκολύνεται ηπροσαρμογή του φυτού, κάθε φορά που οποιοδήποτε φυτόποτίζεται.

Κανένα απόαυτά τα προϊόντα δεν προέρχεται απόπειραματισμό πάνω σε ζώα.  Και κανένα δενέχει χρησιμοποιηθεί για τεστ πάνω σε ζώα.

*        *        *        *        *

‘Υποστήριξη’.  Αν έχουμε ένα κομματάκι από μαλλιά,μπορούμε να εκπέμπουμε Vita Fons II είκοσιτέσσερις ώρες τη μέρα για να υποστηρίξουμετην χρήση των προϊόντων για συγκεκριμένουςανθρώπους ή ζώα.  (Συνιστάται.)

ΤοThe True Reality είναι ένα βιβλίο γραμμένο από την Ελίζαμπεθ Μπέλλχαουζ, το οποίουπεισέρχεται στις λεπτεπίλεπτες πτυχές του Vita Fons II, στον τρόπο που λειτουργεί και στο τίσημαίνει η επίδρασή του στον κόσμο πουζούμε.

Το "Vita Fons II — General Introduction," ('Το Vita Fons II — Γενική Εισαγωγή') είναιηχητική κασέτα της Ελίζαμπεθ Μπέλλχαουζ.© Vita Fons II Limited, 1998, 2000Παρακαλώ δείτε τις παρακάτωσελίδες.  Για περισσότερες πληροφορίες και /ή για το όνομα του τοπικού σας εισαγωγέα,στείλτε μας μήνυμα μέσω

e-mail με την πλήρη διεύθυνση και το όνομά σας.

ή γράψτε στην:

Vita Fons II Limited,
Combe Castle, Elworthy,
Taunton, Somerset,
England TA4 3PX.

Ευρετήριο

Εισαγωγή

Αρχή

Οδηγίες

Νέα

Ζώα

Φυτά & Εδάφη

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο